January 26, 2021

Ce au in comun primii 4 invitati

Ne stim unul pe celalalt din acelasi loc. Facem marketing, medicina veterinara, drept, muzica si resurse umane si totusi am avut un punct comun de intersectie in parcursul nostru. Eu, Ruxi, Lori, Andy si Julie – am fost 4 ani colegi in sala 33 a C.N. Alexandru I. Cuza din Ploiesti. Toate cele 5 domenii diverse pornesc de la profilul de filologie bilingv engleza din liceu.

Pentru facultate am migrat toti la vreo 60 de kilometri de casa, in Bucuresti. Ne-am impartit la ASE, Veterinara, Drept si SNSPA si asa au rasarit 5 sectoare de activitate care au in comun doar faptul ca facem ceea ce ne place. Schimbarea cea mai mare a fost a lui Ruxi care s-a dus spre o stiinta exacta, restul ramanand in sfera sociala. Ne-a ajutat faptul ca am avut timp sa ne acordam mai multa atentie dezvoltarii noastre personale fiind la filo. Ne-am urmat pasiunile si asta ne-a permis sa fim acum buni la ceea ce facem.

Sunt mandra de ei si acesta e unul dintre motivele pentru care am inceput acest proiect – sa ii laud si sa se gandeasca si ei la lucrurile pe care le-au realizat. Iar cu aceasta ocazie vreau sa le multumesc pentru incredere, ca au acceptat sa fie parte din inceputul Versiuni si ca au crezut in proiect si in mine.

Ascultati-i pe fiecare pe Spotify sau YouTube.

S-au infiltrat la majoratul meu
Si eu la al lor

Versiuni este podcastul în care vorbim despre ce ne-am făcut acum că suntem mari. Discut săptămânal cu un invitat despre cum a ajuns la versiunea lui de acum, ce studii și activități a făcut ca să îl ajute sau ce ar fi vrut să facă mai bine. Sunt povești despre parcursul profesional care să servească drept inspirație pentru cei derutați în ceea ce privește cariera, dar și pentru cei care vor să audă versiunile trăite de alții.