January 26, 2021
Andrei Manole Digital Marketing Untold Neversea

05. Versiuni – Andrei Manole – Digital Marketing & Muzica

Andi, Andrei Manole,  si-a cautat drumul profesional pana in primul an de facultate. Experienta unui ONG studentesc (ASER – vezi aici cat de cool e) i-a oferit lumea marketingului pe care ulterior a imbratisat-o si in plan profesional. Vezi cum a ajuns sa descopere pasiunea care l-a ghidat pana in culisele UNTOLD si Neversea in episodul din Versiuni.

V: Ceea ce faci tu nu exista pe vremea cand ne imaginam noi ce o sa fim cand vom creste. Tu ce visai ca o sa faci?

A: Asta cred ca e întrebarea la care am stiut întotdeauna raspunsul si raspunsul e de toate. De la clasicul arheolog pana la absolut toate prostiile. Incepand din scoala pana in anul 1 de facultate cand nici atunci nu stiam exact ce vreau sa fac.

V: Daca o persoana ar vrea mai intai sa testeze domeniul (marketing), sa vada daca ii place pana sa incerce un internship, ce alte traininguri sau cursuri ar putea sa urmeze ca sa faca asta?

A: In primul rand sa mearga intr-un ONG studentesc […] sunt programe oferite de Google, Atelierul Digital, dar si examenele de certificare de Google Ads. In Facebook ai Blueprint, costa sa dai examenul, dar nu si sa faci cursurile.

Asculta toata discutia pe YouTube sau pe Spotify.

Versiuni este podcastul în care vorbim despre ce ne-am făcut acum că suntem mari. Discut săptămânal cu un invitat despre cum a ajuns la versiunea lui de acum, ce studii și activități a făcut ca să îl ajute sau ce ar fi vrut să facă mai bine. Sunt povești despre parcursul profesional care să servească drept inspirație pentru cei derutați în ceea ce privește cariera, dar și pentru cei care vor să audă versiunile trăite de alții.