January 26, 2021
Andy Horjea Cantaret Muzica

03. Versiuni – Andy Horjea – Muzică

Andy Horjea  e un artist 360° – canta (live!), compune pentru el si pentru alti artisti mari si stie chitara si pian. A intrat in lumea muzicii de la 4 ani si de atunci isi urmareste visul de a canta pe scene din ce in ce mai mari. Andy vorbeste sincer despre parcursul lui, greselile pe care le-a facut si cum a evoluat din punct de vedere artistic. A urmat un profil uman in liceu, facultatea de Stiinte Politice de la SNSPA, iar acum masterul de Audio-Video de la aceeasi universitate. Studiul pentru muzica l-a facut pe langa “scoala”.

Prima piesa sub numele de Antipoem este Ma Pierd si urmeaza alte piese despre iubire si trairile lui. O sa pun aici un update cand o sa mai lanseze ceva.

A: … dupa ce am muncit o gramada in studio, pur si simplu, am stat zi de zi, stateam si degeaba, adica nu faceam nimic, doar sa fiu acolo sa aud ce se face, cum se face, cand se canta, cum se canta, studioul si live-ul sunt diferite. Am incercat sa imi gasesc o identitate, experientele de viata, iarasi mi-au dat niste lucruri. Si maturizarea asta, oamenii care m-au criticat, care s-au luat de mine, care mi-au spus ca sunt varza, mi-au spus ca n-am nici fata, ca nu sunt de front man, ca nu stiu ce, m-au ambitionat si mai tare. Toata lumea mi-a zis “n-am ce sa fac cu proiectul vostru” sau “nu esti front man”, “da, fata ta vinde, dar nu te vad pe scena desi stiu cum canti”. Si apoi oamenii dupa ce ma vad cum cant sunt “a, da, wow, omu’ chiar poate”.

Asculta intreaga discutie pe Spotify, YouTube & Anchor FM.

Versiuni este podcastul în care vorbim despre ce ne-am făcut acum că suntem mari. Discut săptămânal cu un invitat despre cum a ajuns la versiunea lui de acum, ce studii și activități a făcut ca să îl ajute sau ce ar fi vrut să facă mai bine. Sunt povești despre parcursul profesional care să servească drept inspirație pentru cei derutați în ceea ce privește cariera, dar și pentru cei care vor să audă versiunile trăite de alții.