January 26, 2021

16. Versiuni – Ioana Vasiliev – Farmacie & Crosetat

Ioana Vasiliev este un spirit creativ care activeaza in domeniul farmaceutic. A mers inca din liceu pe ramura de real si a ales Faculatea de Farmacie din Bucuresti, urmarind visul de a deveni antreprenor in domeniu. Ea are un hobby in crosetat si impletit si are un blog pe www.ioanavasiliev.com. E o #moldoveancadescurcareata care scrie povesti pline de cuvinte magice.

V: Acum care sunt planurile tale de viitor? Cu business-ul pentru ca am vazut spiritul tau antreprenorial inca de la cu crosetatul si cu blogul.

I: Vreau sa cresc acest brand de #moldoveancadescurcareata in toate laturile in care se imparte el. Da, si eu cu blogul, am sa scriu, dar nu vreau sa imi impun pentru ca este un hobby de-al meu. Nu vreau sa imi impun si sa zic: “voi posta in fiecare saptamana”. Nu, voi posta atunci cand voi simti. Crosetez in continuare si am noroc de colege de la munca care imi apreciaza foarte mult lucrurile. Iar pe partea de cariera, inca mai am de invatat. Adica sunt constienta de asta, dar nu renunt niciodata la visul meu de a avea propria companie. Poate fi peste 10 ani, poate peste 20 de ani sau poate mai devreme, dar chiar imi doresc sa realizez ceea ce am zis la 16 ani.

Asculta mai jos discutia integrala pe YouTube sau pe Spotify.

Versiuni este podcastul în care vorbim despre ce ne-am făcut acum că suntem mari. Discut la doua saptamani cu un invitat despre cum a ajuns la versiunea lui de acum, ce studii și activități a făcut ca să îl ajute sau ce ar fi vrut să facă mai bine. Sunt povești despre parcursul profesional care să servească drept inspirație pentru cei derutați în ceea ce privește cariera, dar și pentru cei care vor să audă versiunile trăite de alții.