August 2, 2021
Larisa Balan PR Poezie Poeziea carte Untold Neversea

06. Versiuni – Larisa Balan – PR & Poezie

Larisa Bălan este o maestra a cuvintelor. Le foloseste in creatii literare si a publicat un volum de poezii numit #poeziEA. Gasesti un teaser al ideilor moderne si creative pe Instagramul poezi_ea sau poti chiar sa citesti creatiile integral in cartea #poeziEA. Le-a slefuit la profilul de Stiinte Sociale in liceu si la facultate de Comunicare si Relatii Publice de la SNSPA. Le foloseste zi de zi in cariera de PR, fiind Community Creator la UNTOLD si Neversea. Le-a pus si in voluntariat ca lider PR in ASER. Le expune in vorbe frumoase si calde in general, dar acum vorbeste despre evolutia ei:

V: Avand in vedere ca aveai pasiunea pentru scris si pentru citit, de ce nu ai ales totusi facultatea de litere?

L: Simteam ca nu vreau neaparat sa devin profesor de limba romana sau sa imi ocup tot timpul cu scris. Voiam sa ramana in continuare o pasiune pe care sa o fac atunci cand simt si sa fie la superlativ de fiecare data cand fac treaba asta. Aveam impresia ca daca o transform intr-o meserie si de acolo imi castig existenta, nu o sa mai fie autentica si fix ce simt eu. Am preferat cumva sa duc pasiunea asta de scris pentru ca si in comunicare e nevoie de abilitati de copywriting in toata nebunia asta, sa o combin cu altceva. Sa o las o pasiune, cea de scris si meseria sa o fac o derivata.

Asculta-i cuvintele frumoase pe YouTube sau Spotify.

Versiuni este podcastul în care vorbim despre ce ne-am făcut acum că suntem mari. Discut săptămânal cu un invitat despre cum a ajuns la versiunea lui de acum, ce studii și activități a făcut ca să îl ajute sau ce ar fi vrut să facă mai bine. Sunt povești despre parcursul profesional care să servească drept inspirație pentru cei derutați în ceea ce privește cariera, dar și pentru cei care vor să audă versiunile trăite de alții.