August 2, 2021
Lucian Geana Dezvoltare personala

10. Versiuni – Lucian Geană – Dezvoltare personală

Lucian Geană are o abordare zen asupra vietii. Se preocupă de dezvoltarea sa personala prin citit, meditatie, sport, insa se concentreaza si pe cariera sa de la BUCHAREST BUSINESS INSTITUTE. Se ocupa de social media si evenimente, printre care si Brand Minds si Digitalium. Cum planuieste sa isi continue dezvoltarea in discutia din podcast:

V: Ce alte lucruri vrei sa mai faci pentru tine in viitor, ca sa ajungi la versiunea mai buna a ta despre care vorbeam?

L: Ca sa devin in urmatorii ani cea mai buna versiune a mea consider ca trebuie sa imi schimb strategia pentru ca lucrurile care te duc din A in B, stiu sigur ca nu te duc si din B in C. Asta inseamna o strategie noua, un mindset nou, atitudine diferita, oameni diferiti. In urmatoarea perioada vreau sa devin mai disciplinat pe partea de time management si energy management fiindca mi-am dat seama ca nu am cum sa realizez lucruri marete daca nu stiu cum sa spun nu unor situatii si sa spun da altora si mi-am dat seama ca as putea sa visez mai mult. Am fost surprins si impresionat in acelasi timp cand la inceput de an in 2019, mi-am oferit o zi sa imi scriu lista de obiective, am uitat de ea si la finalul anului, cand m-am uitat pe acel carnetel, mi-am dat seama ca aproximativ 70-80% din obiectivele pe care le scrisesem pe acea hartie s-au indeplinit.

Asculta experientele lui despre citit, meditatie si dezvoltare personala pe YouTube sau pe Spotify.

Versiuni este podcastul în care vorbim despre ce ne-am făcut acum că suntem mari. Discut săptămânal cu un invitat despre cum a ajuns la versiunea lui de acum, ce studii și activități a făcut ca să îl ajute sau ce ar fi vrut să facă mai bine. Sunt povești despre parcursul profesional care să servească drept inspirație pentru cei derutați în ceea ce privește cariera, dar și pentru cei care vor să audă versiunile trăite de alții.