January 26, 2021
Razvan Iustin Motei Social Media

11. Versiuni – Răzvan Iustin Moței – Social Media

Răzvan Iustin Moței este omul care se joaca prin online la Virgin Radio Romania. Cum spune si el, studiaza ceea ce nu face de fapt si dupa facultatea de Cibernetica de la ASE face un master in Administratie si Management Public tot la ASE. Cum se leaga toate ne povesteste in podcastul Versiuni:

V: Ce te-a facut sa dai la Cibernetica daca nu erai atat de sigur pe informatica?

R: Eu am trecut prin foarte multe faze si cred ca e important de spus ca intr-un fel sau altul o buna parte din viata mea este prin incercare, razgandire sau greaseala. In liceu am avut foarte multe optiuni si ceea ce am facut eu a fost sa trec de la actor la regizor, la politician, apoi la diplomat si ultima varianta inainte sa intre cibernetica intre acestea, a fost ca voi dai la Studii de Securitate la Universitatea Bucuresti si ca voi face mai multe demersuri si ca voi deveni diplomat. […] Singura varianta care era destul de decenta, ca perspective, dar nu avea examen in momentul ala si in continuare nu are, era sa fac Cibernetica. Si atunci asta a intrat pe locul 2, ca un ingeras pe umar si m-am gandit ca bun, acum am 2 optiuni.

Asculta cum se leaga toate activitatile de online, cibernetica si administratie pe YouTube sau Spotify.

Versiuni este podcastul în care vorbim despre ce ne-am făcut acum că suntem mari. Discut săptămânal cu un invitat despre cum a ajuns la versiunea lui de acum, ce studii și activități a făcut ca să îl ajute sau ce ar fi vrut să facă mai bine. Sunt povești despre parcursul profesional care să servească drept inspirație pentru cei derutați în ceea ce privește cariera, dar și pentru cei care vor să audă versiunile trăite de alții.