January 26, 2021
Versiuni Valentina Nica Marketing

18. Versiuni – Valentina Nica (Eu) – Marketing & Pasiuni

Am ajuns la numarul 18 al episoadelor de podcast si fiind numarul meu preferat, am zis ca e timpul sa povestesc si eu ceea ce au sus si cei pe care i-am luat la o discutie. Povestesc despre cum am descoperit ce nu imi place sa fac si in cate parti mi-am si imi risipesc energia. Mentionez de viata la ASE si la master in Marketing, despre job-urile pe care le-am incercat si despre proiectele de online la care tot mesteresc. Inclusiv cum am ajuns la ideea de podcast si de Versiuni – ce ne-am facut acum ca suntem mari. A fost amuzant sa ma intreb singura in gand sau uneori cu voce tare, iar experientele pe care le-am povestit sunt cu tot cu o concluzie de cum m-au ajutat sau nu pe mine.

Intrebarea mea ramane insa, cand suntem suficient de mari incat sa spunem ce ne-am facut? Eu, la aproape 24 de ani, nu vad sa aflu curand si pana la urma, nu cred ca trebuie. Important e sa fim fericiti cu ceea ce facem acum si sa fim deschisi sa schimbam cand e nevoie sau ne dorim asta.

La finalul episodului dezvalui si directia pe care o va lua podcastul dupa acest episod. Renunt la modelul de interviu si vine altceva in loc. Altceva pentru care astept si ideile voastre de subiecte de abordat. Sa imi spuneti cum vi se pare noua forma care apropo, va aparea in fiecari marti incepand cu saptamana viitoare.

Gasiti episodul de YouTube mai jos, pe Spotify sau pe Apple Podcats.

Versiuni este podcastul în care vorbim despre ce ne-am făcut acum că suntem mari. Discut la doua saptamani cu un invitat despre cum a ajuns la versiunea lui de acum, ce studii și activități a făcut ca să îl ajute sau ce ar fi vrut să facă mai bine. Sunt povești despre parcursul profesional care să servească drept inspirație pentru cei derutați în ceea ce privește cariera, dar și pentru cei care vor să audă versiunile trăite de alții.